Zen Cart Responsive Web Design

Zen Cart Responsive Web Design

Mobiele verkoop heeft de desktop verkoop al overschreden en de consumenten trends zijn duidelijk. 25% van de online verkopen wordt gedaan met een mobiel, of tablet. Als uw site niet responsive is, is de kans groot dat deze conversies mist.

Als u een niet-responsieve website hebt bekeken vanuit een tablet of ander mobiel apparaat, begrijpt u het probleem: zoomen, scrollen en zoeken! Een responsive website lost deze problemen op. Een responsive site is niet alleen een kleinere versie van dezelfde site; Het is een gecategoriseerde en geoptimaliseerde omgeving waar de meest essentiële informatie direct zichtbaar is voor mobiele gebruikers.

Met een responsieve indeling, als de viewport kleiner wordt, worden sommige dingen verschaald, of in een menu geplaatst. Met deze verschillende technieken kunnen we ervoor zorgen dat de componenten van uw bedrijfsidentiteit behouden blijven, terwijl tegelijkertijd een mobiele gebruiker alleen de meest essentiële gegevens krijgt die tot uw volgende conversie leiden. Anders gezegd, is responsive een manier om in staat zijn om de grootte aan te passen terwijl de meest relevante en actuele informatie altijd wordt weergegeven.
Conversies worden hoger, wanneer klanten krijgen wat ze snel nodig hebben. Een responsief ontwerp kan uw conversies verhogen door uw klanten snel te voorzien van wat ze nodig hebben op hun mobiele apparaat. Wij verzekeren dat uw site zijn originaliteit en consistentie bij het weergeven van uw merk op elk display, op elk apparaat, handhaaft.

In winkelwagen:
  • Social Media


Alle getoonde prijzen zijn exclusief Btw
Copyright © 2008 - 2022 Zen4All, Ontworpen door Zen4All, Powered by Zen Cart®