Zen Cart Ontwikkel site

Zen Cart Ontwikkel site

Een ontwikkel site is een kopie van uw complete site, voor ontwikkel en test doeleinden. Techninsh gezien, betekend het dat u een subdomein creeert, via ftp en uw hosting panel en uw hele site daar naar toe kopieert. Op deze manier worden veranderingen aan uw site eerst veilig getest, voordat u uw live site aanpast. Dit voorkomt uitval van uw live site door fouten in aanpassingen, en kunt u testen of een aapassing werkt.

 

Zen4All hanteert een strikte policy om aanpassingen aan uw site altijd eerst uit te voeren op uw ontwikkelomgeving.Van daaruit kunnen we veilig en gegarandeerd ons werk naar uw live-omgeving lanceren. Op de ontwikkel site kunt u de voortgang van de werkzaamheden volgen en alle nieuwe aanpassingen testen. Na uw goedkeuring worden de aanpassingen naar uw liveomgeving verplaatst.

 

 

Heeft u niet zelf de mogelijkheid om een ontwikkelomgeving onderhouden op uw hosting pakket, selecteer dan de optie om er een bij ons te maken. Deze omgeving bstaat alleen voor de duur van het project, en wordt daarna compleet gewist.

 

€30,00

Maak keuze:

Ontwikkelomgeving

In winkelwagen:
  • Social Media


Alle getoonde prijzen zijn exclusief Btw
Copyright © 2008 - 2021 Zen4All, Ontworpen door Zen4All, Powered by Zen Cart®