Zen Cart Conversie naar Responsive

Zen Cart Conversie naar Responsive

Als uw mobiele conversietarief aanzienlijk lager is dan uw conversiepercentage voor bureaublad, kunt u de inkomsten verliezen.

  • Een derde van de e-commerce-verkoop gebeurt nu op mobiele apparaten
  • In de afgelopen twee jaar is de bijdrage van mobiel tot de totale omzet met 175% verlaagd.
  • Mobile vertegenwoordigt nu 50,3% van alle e-commerce-verkeer.
  • Wat nog meer opwindend is voor Zen Cart en e-commerce store-eigenaren is dat de totale percentages van de detailhandel in de Verenigde Staten de komende jaren naar verwachting buiten de markt zullen komen verkoop, en bereikt in 2017 $ 370 miljard!

Nu aan uw huidige dilemma: u heeft meer TLC en geld geïnvesteerd in uw desktopwebsite dan u zich onthoudt om het perfect te maken. Vanzelfsprekend, elke e-commerce bedrijfseigenaar die veel geïnvesteerd heeft, zou over het gedachte zijn om iets te herstellen. Maar Raad eens? U hoeft niets te veranderen!

Met de Zen Cart Responsive Conversion service van Numinix, kunnen we uw huidige site nemen en het responsief maken, mogelijk in een maand of minder. Doe de wiskunde: Eerst, zie hoeveel verkoop je mist van de toename van de mobiele apparaten. Dan, hoeveel die gemiddelde verkoop zou zijn geweest. Vervolgens, neem dat bedrag en verdeel het tegen de prijs van deze dienst, en u zult een simpel rendement op uw investering hebben (ROI), voorspellen hoeveel verkoop u zou herstellen om te betalen voor deze service. Last but not least, droom van hoeveel verloren mobiele verkopen, uw winst herstelt vanaf dat moment.

€750,00

Maak keuze:

Extra opties

In winkelwagen:
  • Social Media


Alle getoonde prijzen zijn exclusief Btw
Copyright © 2008 - 2022 Zen4All, Ontworpen door Zen4All, Powered by Zen Cart®