Verwijder de zc_install folder

De tweede rode waarschuwing die te zien is in de winkel, wordt veroorzaakt doordat de Zen Cart® installatie folder nog aanwezig is op de server. Zodra de installatie voltooid is, is het belangrijk om de zc_install folder van der server te verwijderen. Dit voorkomt dat anderen ongeoorloofd de installatie opnieuw starten en de files of de database instellingen veranderen.Verwijder de zc_install folder

Laat de Zen Cart® Installer (zc_install folder) NIET op de server van een live site. Het simpelweg hernoemen van de folder is niet afdoende, aangezien de winkel dan nog steeds kwetsbaar is als de hernoemde folder ontdekt word.

  1. Open uw FTP programma. Voor dit voorbeeld gebruiken we FileZilla.
    FileZilla
  2. In de Snelverbinden sectie aan de bovenkant van het scherm typt u de gegevens van uw host, gebruikersnaam en wachtwoord en de poort en klik op de Snelverbinden (Quickconnect) knop. Deze informatie heeft u van uw host gekregen toen u uw contract afsloot met uw webhost. Heeft u deze gegevens niet, dient u contact op te nemen met uw webhoster.
    FileZilla Quickconnect
  3. Eenmaal verbonden, zult u zien dat het deel aan de linkerkant van het scherm uw lokale files laat zien en het deel aan de rechterkant de files op uw webserver (bijvoorbeeld de files die uw website vormen).

    In de sectie aan de rechterkant (de files op de server) navigeert u naar de Zen Cart® files.

  4. Rechtsklik op de zc_install folder and selecteer Verwijderen.
    De zc_install folder verwijderen
  5. Klik op Yes om het verwijderen te bevestigen.
    Bevestig verwijderen
  6. Het FTP programma zal de zc_install folder en alle subfolders en files doorlopen en verwijderen.
  7. Als dit klaar is, bezoekt u uw Zen Cart® webwinkel opnieuw en u zult zien dat beide rode waarschuwingen nu afgehandeld zijn en dus niet meer getoond worden.
    Zen Cart winkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.